Om bloggen

Home / maxg / Om bloggen

Om bloggen

Här i bloggen kan du läsa mer om det populära fenomenet tidningar och magasin online. Under de senare åren har allt fler upptäckt smidigheten att kunna ta med sig och läsa tidningar av alla de slag precis var de vill. Både barn och vuxna har nytta av detta.

Vi har valt att skapa en blogg om just detta ämne eftersom det saknas en hel del information om hur det egentligen går till att läsa tidningar online. Det har inte heller funnits någon riktig beskrivning av vilken typ av tidning som finns online. Här i bloggen vill vi ändra på detta och dessutom vill vi se till att än fler får möjlighet att läsa de tidningar de tycker om, online.

Magasin och tidningar av olika slag kostar en hel del att köpa i lösnummer och dessutom är det inte bra för miljön att köpa massor med tidningar. Vissa papper är glatta och svåra att återanvända och det gör saken än mer miljöovänlig. Genom att läsa sina tidningar online blir det för det första lättare att ta med sig alla man vill läsa på resor och liknande. Man får också tidningarna samma dag som de släpps och man behöver inte oroa sig för förseningar. När det gäller lokalnyheter kan man snabbt bli uppdaterad om det allra senaste som har hänt och man behöver inte vänta på att tidningen ska komma i brevlådan nästa dag.

Vi som har startat denna blogg har länge läst olika former av tidningar online och det handlar allt ifrån gratistidningar i olika varianter, till magasin från utlandet som ingår i olika abonnemang. Vi har därför en hel del erfarenhet av just tidningsläsande på nätet och dessutom har vi erfarenhet av att ha läst flera tidningar i pappersformat. Det gör att vi har kunnat jämföra läsning online med vanlig läsning och det finns faktiskt en hel del fördelar med att läsa tidningarna online.

Fortsätt läsa här på bloggen för att få reda på nyheter om att läsa online och få reda på tips och råd om hur det fungerar att läsa magasin online och om var du kan hitta dem.